Dutch web design

 

Ik werk al ongeveer tien jaar als web designer en heb met tientallen, misschien zelfs honderden bedrijven samen gewerkt om een nieuwe website te realiseren, ook werkte ik samen met vele internationale website bouwers. Ik ben in al die jaren tot een hele duidelijke conclusie gekomen: er gaat toch echt niets boven Dutch web design dutch, we zijn er toch echt gewoon een stukje beter in dan de anderen. Dutch web design kiezen heeft een paar voordelen voor de klant: er worden duidelijke afspraken gemaakt, er wordt snel gewerkt en de site ziet er altijd prachtig uit. De Nederlanders zijn zelfs zo goed in hun vak dat ik de laatste tijd merk dat ik uit de markt geconcurreerd wordt, de jonge generatie is zo ontzettend goed. Het is zelfs zo erg dat ik laatst aan mezelf moest toegeven: ik heb een lening nodig. Ik had hier geen ervaring mee maar vond gelukkig al snel een goede en betrouwbare verstrekker in Ferratum. Voor nu zit ik goed, en dat werk komt vanzelf wel weer.

(Visited 77 times, 1 visits today)